Nyheder online
  Nyheder  

Brystimplantater

Brystimplantater
At få brystimplantater er blevet et mere og mere populært indgreb at få foretaget. Dette er der især en grund til. Skønhedsidealet har ændret sig gennem de seneste år. I dag skal man gerne være slank og trænet, men samtidig også have store bryster og stor numse. Dette kan godt være svært fra naturens side, og derfor tyr flere unge kvinder til at få en brystforstørrende operation. Det kan også være rigtig fint at få brystimplantater, hvis man bliver mere glad for sin krop ved dette og sine nye bryster. Dog skal man huske at gøre det for sin egens skyld, og ikke for andres.

Hvis man vælger operation, så er der forskellige brystimplantater at vælge i mellem. Man kan blandt andet få implantater med silikone eller saltvand, og hvad man vælger er op til en selv. Derudover kan brystimplantaterne have forskellige faconer. Man kan få det anatomiske implantat, som er dråbeformede, og derved ser det meget naturligt, og falder som et naturligt bryst. Man kan også få helt runde implantater. Disse vil se noget mere unaturlige ud, men hvis implantatet skulle ske at rotere, så har det ikke nogen betydning, da det i forhold til den dråbeformede er symmetrisk.

Som ved alle andre indgreb, så er der også nogle ricisier ved at få indopereret brystimplantater. Disse skal man selvfølgelig tager med i sine overvejelser, inden man bestemmer sig for operation. Det skal dog siges at de oftest set bivirkninger er småting som lidt smerter mm., men at man selvfølgelig kan være rigtig uheldig.

nyheder online - nyheder på nettet - nyheder online - nyheder på nettet - nyheder online - nyheder på nettet
copyright 2004